Takmålning

Vi målar ditt tak i Uppsala & Stockholm

Behöver taket målas om? Vi erbjuder takmålning både i Stockholm och Uppsala. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av takarbeten i allmänhet och takmålning i synnerhet. UTE TAK utför alla typer av takmålningsarbeten både till företag, föreningar och privatpersoner. Från att måla om ett villatak till takmålning av ett slott eller större fastighet. Inga jobb är för små eller stora för oss!

Så går takmålning till

Tak är hårt utsatta för slitage som exempelvis regn, vind och sol. Med tiden kan både alger och mossa sätta sig på taket. Redan efter några år kan färg flagna och bidra till att taket ser gammalt ut.

Att måla taket är en ytbehandling som skyddar och förlänger livslängden på taket. Färgen har impregnerade egenskaper vilket skyddar mot mossa och lav. Det är en relativt billig investering i stället för att behöva byta till ett helt nytt tak. Dessutom gör takmålning också en stor skillnad rent utseendemässigt och kan se taket helt nytt liv!

Det första vi gör innan vi kan påbörja processen är att besikta taket. Detta för att vi ska kunna bedöma takets skick så att vi kan göra ett så säkert och bra arbete som möjligt.

Innan behandlingen kan börja ska taket rengöras från smuts och tvättas med högtryckstvätt. Efter det skrapar och grundmålar vi taket så att färgen får bra fäste.

Alla tak har lite olika förutsättningar och därför skiljer sig även vårt takmålningsarbete åt från fall till fall. Vilket färgsystem som passar ditt tak bäst kan vi svara på efter vi har konstaterat befintligt underlag. År av erfarenhet, tester av olika färgleverantörer och vårt metodiska målningssystem har gjort så att vi vet hur vi kan leverera ett så bra resultat som möjligt till just ditt tak.

Anlita riktigt proffsiga takmålare

När du anlitar oss på UTE TAK kan du försäkra dig om att jobbet utförs av riktiga proffs med resultat av högsta kvalitet. Vi är noga med att utföra arbetet inom vår bestämda tidsplan. Att erhålla oss som partner för ditt takmålningsprojekt är att vara i kontakt med ett professionellt företag som återkopplar med dig regelbundet. Vi städar och håller arbetsplatsen så ren som möjligt under och efter att arbetet utfört. Vi gör ett kvalitetsjobb från början till slut!

Vi är specialister på takmålning av plåttak

Vi erbjuder takmålning på alla typer av tak, både takmålning på betongpannor och plåttak. Men vi på UTE TAK har specialiserat oss på just ommålning av plåttak. Att måla om plåttak kräver en viss kompetens och är mer komplicerat än man kan tro. Om du vill anlita en takfirma som verkligen kan målning av plåttak– Kontakta oss!

Takmålning Stockholm

Vi tar oss an projekt, stora som små. Du har kanske aldrig sett oss när vi jobbar, men bor du i Stockholm har du förmodligen sett vårt arbete. Vi har målat tak runtom i Stockholm. Villor, sjukhus, hotell och mycket mer!

Takmålning villa
Takmålning Stockholm
Takmålning Takfirma Ute Tak

Takmålning Uppsala

Genom åren har vi fått flera ärofyllda förtroendeuppdrag i Uppsala. 2018 var det vi som fick uppdraget att måla om taket på Uppsala Slott. Vi har även andra erfarenheter från takmålning i Uppsala, såsom Botaniska och Linnemuseet.

Takmålning fastighet
Takmålning Uppsala
Takmålning hus

Anlita UTE TAK för takmålning

Anlita UTE TAK för takmålning. Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss!

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig