Snöskottning

Anlita Ute-Tak för snöskottning!

Det kan gå fort från barmark till att första snön faller. Snö kan vara fint men med snö kommer också risker. Om inte snön tas bort från tak finns risk att snö och is rasar ner. Därför behöves snöskottare som kan vara snabbt på plats som utför ett effektivt och säkert jobb.

Vi har lång erfarenhet av snöröjning och skotta tak. Erfarna snöskottare innebär mindre risk för både snöskottarna och allmänheten. Våra takskottare är även måna om att utföra en så skonsam skottning som möjligt för att minimera skador på taken, som att skada färgen eller göra hål i plåten.

Alla snöskottare som anlitad av oss är utbildade i Skotta Säkert – en speciell certifiering som man behöver för att så säkert som möjligt arbeta med snö på tak. På så sätt kan du vara trygg med vilka som arbetar på ditt tak.

Avtal med snöskottning

Snöröjning är fastighetsägarens ansvar. Det händer ofta att fastighetsägare hör av sig om takskottning till företag så som Ute Tak för sent eller inte alls och det börjar rasa ner snö eller istappar. Då får fastighetsägarna problem om till exempel fotgängare eller bilar blir skadade eftersom det är fastighetsägarnas ansvar.

Vi vet att det är både svårt och tar tid om man inte vet exakt när det är dags att ringa. Därav erbjuder vi olika avtal beroende på vad som passar just dig:

Snöskottning med avropsavtal

Er fastighet finns med på vår lista och vi kommer och skottar eller röjer istappar efter era anvisningar. Vi gör detta enbart efter vi har blivit kontaktade från er.

Snöskottning med bevakningsavtal

Ute Tak Stockholm AB bevakar er fastighet och vi bedömer själva när och vad som behöver skottas. Vi tar även hela ansvaret om något eller någon mot förmodan skulle bli skadad som konsekvens av snöras eller ras av istappar från er fastighet.

Kostnadsfri första kontroll inför snöskottning

Oavsett vilket snöskottningsavtal ni tecknar med oss så börjar vi alltid med en kostnadsfri kontroll av taket. Allt för att avgöra hur vi ska utföra arbetet på bästa och säkrast sätt.

I kontrollen ingår en sammanställd rapport med bilder och åtgärdsförslag. Rapporten får ni självklart ta del av och behålla. Efter kontrollen få ni ett offertförslag för er fastighet utifrån de behov vi identifierat i rapporten.

Fördelar med att anlita Ute-Tak för snöröjning

Serviceavtal

Vi på UTE TAK erbjuder även serviceavtal för takunderhåll. Du kan välja till takservice i våra snöavtal, eller ha tecknat avtalen separat.

Kontakta Ute-Tak för snöskottning i Stockholm

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med takskottning!

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig