Boka en kostnadsfri första kontroll av ert tak

Serviceavtal Fastighetsägare

Serviceavtal för fastighetsägare

Vi anpassar våra serviceavtal för att passa olika fastighetsägare utifrån vad just din/dina fastigheter behöver. Tillsammans ser vi till att fastigheten mår bra, så att du som fastighetsägare kan känna dig trygg.

Som fastighetsägare kan vi hjälpa dig med flera serviceavtal för ditt tak. Vi erbjuder både takservice och skottning av snö, men också kombinationer av de två. UTE TAK både takservice och skottning av snö, men också kombinationer av de två. Vi erbjuder en kostnadsfri kontroll innan ni tecknar avtal med oss. På så sätt vet ni hur ert tak mår och vad just ert tak är i behov av!

Avtal för takservice

För en fast kostnad kommer vi från UTE TAK och kontrollerar taket enligt vårt protokoll. Efter besiktningen får du en kopia på protokollet samt förslag på eventuella åtgärder för vidare underhåll.

Avtal för snöskottning

Vi har olika avtal för snöskottning av tak: Avropsavtal och bevakningsavtal. Vid avropsavtal ligger ansvaret för bevakning och bedömning av när taket behöver skottas hos dig som fastighetsägare. Vid bevakningsavtal är det vi på UTE TAK som bevakar er fastighet och bedömer när och vad som behöver skottas.

Alla fastigheter har olika omständigheter och olika behov, allt utifrån fastighetsbestånd till geografiskt område. Hur ofta du vill att vi kommer ut till fastigheten, eller vad som ingår i avtalen, bestämmer vi tillsammans utifrån era och fastighetens behov.

Anpassa ert servicetal utifrån fastighetens behov

Behöver ert snöskottningsavtal även innehålla att vi tar bort snö från fasadlisterna? Vill ni ändra antalet gånger per år som vi utför service av taken? Vi kan ha avtal där vi åtgärdar problem upp till ett visst belopp utan att kontakta er, så att ni vet att mindre serviceåtgärder är omhändertagna samtidigt som vi avlastar av er egen kontroll.

Kostnadsfri första kontroll

Innan ni väljer att teckna avtal med UTE TAK kan vi komma ut till er fastighet för en kostnadsfri första kontroll av taket. Under kontrollen ser vi bland annat över taket och taksäkerheten, allt sammanställs till er i en rapport med bilder och förslag på eventuella åtgärder. Kontrollen används som underlag till ett offertförslag för serviceavtal och/eller snöskottningsavtal.

Kontakta oss så utför vi en kostnadsfri kontroll av ert tak!

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss och vi hör av oss till dig