Installera solceller

Vi hjälper privatpersoner och fastighetsägare med montering och installation av solceller

Vi erbjuder dig som kund nyckelfärdiga anläggningar och sköter hela processen från projektering till montering. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.

Montering av solcell

Vi hjälper dig genom hela resan med montering av solceller från rådgivning, planering och installation. Arbetet utförs av Ute Taks certifierade takläggare med lång erfarenhet inom solceller och solpaneler. Vi är Uppsala och Stockholms självklara val när du ska installera solceller eller solpaneler.

Vilken solpanel ska du välja?

Det finns många olika typer av solpaneler och beroende på dina behov hjälper Ute Tak dig att hitta de du behöver. Idag är enskilda paneler som är monterade på lutande tak den mest vanliga sorten i privata hem. Integrerade solpaneler är även vanliga på större byggnader och fyller takfunktion. Det är ett effektivt energialternativ om du ska bygga ett hus från grunden eller byta ut ditt tak. Kontakta Ute Taks certifierade experter för att välja rätt solceller eller solpaneler för din fastighet.

Fördelar med solceller

Det finns flera fördelar med solceller. Utöver att det är miljövänligt och du bidrar till en renare energiförbrukning så minskar det elkostnaden avsevärt. I de flesta fall halveras kostanden för elförbrukning.  Det är också en investering i din fastighet då installation av solceller oftast ger en värdehöjning på bostaden. I en skenande elmarknad är det fördelaktigt att inte påverkas av elpriser. Solceller och solpaneler kräver nästan inget underhåll. När de väl är installerade är det bara att koppla av och njuta av solenergin och mer pengar över i månaden.

Att fundera över innan du installerar solceller

Anlita UTE TAK för montering av solceller

Kontakta oss via formuläret för att få rådgivning om solenergi!

Vad kostar det att installera solceller?

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.