Takbesiktningar i Uppsala & Stockholm

UTE TAK är ett företag grundat i kvalitet och långsiktiga relationer. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga i sitt samarbete med våra certifierade takläggare. Därför erbjuder vi att komma ut, kontrollera och besikta tak utan kostnad för att utreda kundernas behov. Vi vill att ni ska få det ni behöver.

När UTE TAK kommer ut och besiktar tak kollar vi allt ifrån risker till behov och ger råd. Ibland behövs stora insatser, andra gånger är det inte mycket som behöver göras för att era tak ska fortsätta vara välskötta. Vi har i flera år varit en av Uppsala och Stockholms främsta takexperter och det är något vi är väldigt stolta över. Mycket av vårt goda rykte kommer just från vårt mål av att bygga öppna och trevliga relationer med våra kunder baserat på tillit. Kontakta oss gärna om du vill veta hur ditt tak mår.

Besiktning av tak

Oavsett om du ska lägga nytt tak, renovera eller säkerställa kvaliteten på ditt tak är det viktigt att få en takbesiktning från en besiktningsman. En besiktningsman är expert på att kontrollera takets styrkor och svagheter. Med någon av UTE TAKs besiktningsmän är du i trygga händer. Vi tar oss tid för våra kunder och vi vet att det finns inget viktigare när det kommer till takläggning och tak att vara noggrann.

Om din bostadsrättsförening eller företag vill ha en takbesiktning utan kostnad så kommer vi gärna ut till er och säkerställer hur era tak mår eller bara vill ställa frågor om takbesiktning så tveka inte att höra av dig.