Kostnadsfri takkontroll

Takkontroll för privatpersoner, fastighetsägare & BRF:er

Vet du om det dags att måla om taket eller om det uppfyller reglerna för taksäkerhet? Har du koll på om ditt tak behöver åtgärdas? Oftast är det svårt att veta, då det är få personer som är uppe på sitt tak och faktiskt kan upptäcka och se dess brister.

Vi på UTE TAK erbjuder kostnadsfria takkontroller, där vi går igenom takets status och välmående. Efter en kontroll av ditt tak får du en efterföljande rapport om takets tillstånd. I rapporten sammanställs vår kontroll med bilder och eventuella åtgärdsförslag.

Du bokar vår kostnadskontroll helt utan förpliktelser. Vi utför takkontroller på privatpersoners villatak såväl som till fastighetsägare och BRF:er. Boka kostnadsfri kontroll av taket idag!

Fördelar med takkontroll

Ett dåligt tak är dyrt och kan på sikt leda till tråkiga kostnader i form av renoveringar eller större arbeten. Genom att kontrollera och åtgärda brister i tid kan du slippa oförutsedda utgifter, eller till och med förebygga fel innan de dyker upp. Eftersom vi är proffs på tak så kan vi upptäcka brister innan det blir till ett problem med läckage eller liknande. Vi kan se när taket behöver renoveras, åtgärdas eller målas och när det behövs göras. Det finns många fördelar med att boka en takkontroll:

  • Spara pengar genom att åtgärda ett dåligt tak i tid
  • Få en kostnadsfri sammanställd rapport med bilder
  • Få ett offertunderlag med åtgärdsförslag – utan förpliktelser

Takkontroll för både privatpersoner och fastighetsägare/BRF

Vi utför takkontroller på alla tak! Vill du som privatperson få en takkontroll av ditt villatak? Eller behövs det en kontroll på ett fastighetstak eller bostadshus? Oavsett vilket tak är första takkontrollen alltid gratis!

Efter att vi utfört kontrollen ni har fått rapporten med åtgärdsförslag, kan vi även hjälpa fastighetsägare och bostadsrättföreningar med löpande kontroll av taket. Vi erbjuder idag olika typer av serviceavtal, anpassade efter era behov. I takservice ingår bland annat att rensa hängrännor från löv, skotta snö och ordna med taksäkerhet. Läs mer om serviceavtal för fastighetsägare eller prata med oss på plats vid en takkontroll!

Hur går en takkontroll till?

Vi på UTE TAK har lång erfarenhet inom tak. Efter en bokad takkontroll kommer vi ut till dig och kontrollerar taket enligt vårt protokoll. Under kontrollen ser vi bland annat över takets skick och taksäkerheten. Efter takkontrollen får du en rapport med åtgärdsförslag och ett offertunderlag.

Boka en kostnadsfri kontroll av ditt tak

Boka en takkontroll gratis idag. Du binder dig inte till någonting vid en bokning. Efter att vi har gått igenom ditt tak, får du en rapportsammanställning. Rapporten innehåller åtgärdsförslag med offertunderlag utifrån de åtgärder och behov vi identifierar. Du tar själv ställning till offerten.

Boka en första takkontroll idag!

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig