Takskottare/­snöskottning Stockholm

Ledigt jobb: Takskottare Stockholm

Vill du förena träning med arbete? Tycker du om att ha utsikt från din arbetsplats? Vi söker dig som vill arbeta på tak som snöskottare!

Om tjänsten/Dina arbetsuppgifter

Under vinterhalvåret är vi alltid i behov av personal som vill ingå i vår snöskottarpool.

Vi på Ute Tak har avtal med en mängd fastighetsägare och tillsammans med dig ser till vi att deras tak blir skottade på bästa sätt. Det är vårt ansvar att taken blir skottade i tid så att inget faller ner på någon. Det innebär att när snön lägger sig på taken behöver vi skotta oavsett väder. I ur och skur.

Som takskottare jobbar du alltid i team om minst tre personer, där en person är vakt nere på gatan och styr de övriga på taket via visselpipa eller tecken. Både skottningen på taket och hanteringen av fotgängare och bilister på backen är en utmaning och ibland även ett test i tålamodsutövning.

Vädrets makter rår man som bekant inte över och när det väl snöar behöver nästan alla tak skottas mer eller mindre samtidigt. Vi hoppas att du är morgonpigg eftersom vi ofta startar arbetet tidigt då det är mindre folk i omlopp inne i stan. Och kan du arbeta helger är vi glada, snön tar sällan ledigt när den väl börjar falla.

Om du blir en av våra snöröjare så utbildar vi dig givetvis inom Skotta Säkert – en speciell certifiering som man behöver för att så säkert som möjligt arbeta med snö på tak.

Anställningsform och arbetstider

Arbetstiderna kan variera, då vi tyvärr inte kan påverka vädret. När det är snö på taken behöver man rycka ut! Som snöskottare innebär det ofta tidiga mornar, då det den tiden är färre folk i omlopp inne i stan.

Kan du även arbeta helger är vi glada, snön tar sällan ledigt när den väl börjar falla.

Du får

Vi hoppas du är/har

Kriterier

Ansök idag

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar, vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss och vi hör av oss till dig