Kontorsadministratör

I takt med att verksamheten växer blir även behovet att kontorspersonal större. Just nu är vi på jakt efter vår kanske viktigaste person: Vår nya kontorsadministratör!

Vem är du?

Du identifierar dig själv som en riktig ”doer” och du får ofta höra att du är en mästare på ordning och reda. Vi tror att du kanske ofta, medvetet eller omedvetet, hamnar i den s k ”spindeln-i-nätet-rollen” och det har du inget emot, faktum är att det är här du trivs som allra bäst. I den här tjänsten kommer du att arbeta nära företagets ledning där du förväntas förstå, samt genomföra, administrativa uppgifter av karaktären ”allt mellan himmel och jord”.

Det innebär att du är lättlärd, prestigelös och målmedveten. Du är självsäker och tror på din egna förmåga att ta saker från start till mål. Du trivs som allra bäst när du ser att det är mycket att göra, får möjlighet att strukturera arbetet och sedan genomföra uppgifterna mot givna deadlines.

Du har god datorvana och är bekväm i hela office paketet, du tycker om att skriva protokoll och inte rädd för att göra din röst hörd i rum där flera andra lyssnar på dig. Du talar och skriver väl i både svenska och engelska.

Du har B-körkort och bosatt i, eller på väg till, Stockholm. Du har erfarenhet av liknande roller i något sammanhang och du lämnar givetvis referenser som vi kan kontakta inför en eventuell anställning.

Vi erbjuder

En sex månaders provanställning med ambition till fast tjänst. Tjänstetelefon och dator. En marknadsmässig fast inkomst och övriga relevanta villkor/förmåner samt en flexibel tjänst som passar ditt liv utanför arbetet. Hittar vi rätt person till den här tjänsten är du snart en av verksamhetens absolut viktigaste medarbetare och vi vågar lova att du kommer trivas hos oss, länge.

För att söka tjänsten ber vi dig skicka ett personligt brev och cv till hanna.hackman@ute-tak.se

Vi ser med spänning fram mot att se vem som ska komma och överraska oss på Ute Tak Stockholm AB.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss, så hör vi av oss till dig